Fotografie

Op zoek naar een professionele fotograaf?

 
Fotografie

Iedereen kan met de kwaliteit van de huidige consumenten camera's een foto maken. Echter, een goede foto spreekt, wekt een bepaald gevoel op of vertelt een verhaal.

Een professionele fotograaf houdt rekening met dit soort zaken, zodat de perfecte foto ontstaat. Bent u op zoek naar een fotograaf? Hieronder vindt u de verschillende soorten fotografie die wij kunnen doen voor u.

Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden, stel ze gerust of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ons fotografie portfolio

Soorten fotografie

1Bruidsfotografie
Om uw mooiste dag van uw leven goed vast te leggen is een Professionele Fotograaf aan te raden. Gedurende de dag zijn vele momenten die in een split second voorbij zijn.
1Portretfotografie
Een vrijgezellenfeest, sweet sixteen of gewoon alleen? Portretfoto's laten maken in een studio met elkaar is gezellig of heeft u liever een professionele Profielfoto voor op Linked-in?
1Productfotografie
Uw webwinkel staat of valt met goede productfoto's. De klant wil namelijk goed kunnen zien wat hij/zij gaat kopen. Wij maken ze met zwarte- of witte achtergrond, of heeft u liever 360 graden foto's?
1Evenementenfotografie
Geeft u een (bedrijfs)feest en wilt u dit laten vastleggen? Wij zorgen ervoor dat alles als reportage mooi wordt vastgelegd en de volgene dag ontvangt u de foto's al.
 

Op basis van uw projectomschrijving kunnen wij een inschatting maken van de kosten. Bij de offerte aanvraag kunt u het gewenste budget aangeven, dan zullen wij proberen daar rekening mee te houden.

Fotografie Testimonial

Pix & Pages Fotografie

Wij zijn erg blij met de foto's die Stefan gemaakt heeft tijdens onze trouwerij. Ze zien er perfect uit en het is elke keer weer heerlijk nagenieten wanneer we de foto's bekijken. Er zijn meerdere dingen die we in de werkwijze van Stefan erg waarderen. Zo kwam hij eerst een keer langs om kennis te maken en ideeen uit te wisselen. Daarna hebben we vlak voor de bruiloft nog eens de wensen en planning doorgesproken. En toen was het dan eindelijk zo ver! De grote dag was daar. Tijdens de fotoshoot buiten hebben we heerlijk relaxed foto's gemaakt. En met de plechtigheid heb ik Stefan niet eens doorgehad. Waar ik zelf ook erg tevreden mee was, was dat Stefan zelf ook gewoon netjes gekleed was. Dit omdat we ook weleens een bruiloft hebben meegemaakt waarbij de fotograaf in spijkerbroek liep. Ook is Stefan en rustig persoon, en op zo'n dag waar het zo nu en dan wat hectisch is, is dit ook een fijne eigenschap. We kwamen echt even tot rust tijdens de fotoshoot!

Waardering 10 van 10
Maarten-Jan en Esther van Zuuren

Bel mij terug

Heeft u vragen? Laat uw nummer achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld!