Geoptimaliseerde Hosting

Uw website of webwinkel hosten?

 
E-commerce hosting

Onze servers zijn geoptimaliseerd voor snelheid en zodoende zal uw website of webwinkel beter scoren in zoekmachines. Google heeft namelijk aangegeven de laadtijd van een website ook mee te nemen in de waardering van websites. Door het gebruik van HTTP/2 in combinatie met de nieuwste CPU's en MaxIOPS SSD schijven laadt uw website razendsnel.

Wij zetten bewust niet te veel klanten bij elkaar op één server, zodat de snelheid gegarandeerd kan worden. Ook maken wij gebruik van CloudLinux CageFS, waarbij klanten van elkaar zijn afgeschermd, zodat je nooit hinder ondervindt van iemand anders op de server.

Backups worden elke nacht gemaakt, maar tegen een kleine bijbetaling zorgen wij ervoor dat er elk uur een backup wordt gemaakt, zodat als er iets mis gaat er geen oude backup teruggeplaatst hoeft te worden. Backups worden sowieso op een andere geografische locatie opgeslagen, zodat data bij een probleem met datacentrum A op een andere locatie neergezet kan worden.

Indien u advies wilt over welk pakket het best bij u past kunnen wij u per mail of telefoon adviseren. Het is altijd mogelijk om tussentijds het pakket te verhogen.

Wordpress hosting

  Small Medium Large
Webuimte (MaxIOPS SSD) 500MB 1,5GB 3GB
Dataverkeer 5GB 15GB 30GB
Prijs per maand € 7,95 1 € 9,95 1 € 15,95 1
Setupkosten € 10,- 1 € 10,- 1 Geen
Minimale contractduur 1 jaar 1 jaar 1 jaar

CS-Cart hosting

  Small Medium Large
Webuimte (MaxIOPS SSD) 5GB 15GB 30GB
Dataverkeer 50GB 150GB 300GB
Prijs per maand € 34,95 1 € 59,95 1 € 109,95 1
Setupkosten Geen Geen Geen
Minimale contractduur 1 jaar 1 maand 1 maand
1 Prijzen zijn excl. BTW en excl. domeinnaam

Voordelen van onze super snelle hosting

DSuperieure hardware
Super snelle MaxIOPS SSD hardeschijven, samen met 40 Gbit Infiniband netwerktechnologie zorgen voor extreem lage latencies.
A1Gbit verbindingen
Onze servers zijn standaard op internet aangesloten met een 1Gbit verbinding i.p.v gebruikelijke 100Mbit verbindingen.
ZPHP 5.2 t/m PHP 7.3
De nieuwste en snelste versies altijd beschikbaar! Maar ook de oude versies zijn bij ons nog gewoon veilig te gebruiken.
RDatabases & Mailboxen
Het maakt niet uit hoeveel mailboxen of databases u aanmaakt. Het gaat bij ons om de totale webruimte die gebruikt wordt

Bel mij terug

Heeft u vragen? Laat uw nummer achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld!