Zoekmachine optimalisatie

Beter gevonden worden in Google?

 
Zoekmachine optimalisatie

Het is mogelijk om uw website of webwinkel te optimaliseren, zodat deze beter vindbaar wordt in zoekmachines als Google. Dit principe wordt ook wel zoekmachine optimalisatie of SEO (Search Engine Optimization) genoemd.

Pix & Pages is een webdesign bedrijf dat zich heeft bewezen op het gebied van het optimaliseren van websites en webwinkels. Wilt u meer weten over deze resultaten, of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u hierover contact met ons opnemen. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Voor het optimaliseren gebruikt Pix & Pages speciale software. Deze software zal de website of webwinkel analyseren en zal aangeven welke onderdelen verbeterd moeten worden in vergelijking met de top 10 in Google. Uw concurrentie dus.

Beter gevonden worden in Google in 4 stappen

8Contact
Bespreek met ons de mogelijkheden of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
MBudget en aanpak
Door onze ervaring met zoekmachines kunnen wij u adviseren over een goede aanpak.
7Aanpassingen
De aanpassingen die wij adviseren kunnen door uw eigen webdesigner toegepast worden of door ons.
UBezoekers
Zodra Google de website opnieuw indexeerd zal de website steeds beter gevonden worden.

Prijzen zoekmachine optimalisatie

De prijs van de zoekmachine optimalisatie is afhankelijk van het aantal pagina's van uw website, de branche waarin u wilt concurreren en de huidige staat van uw website. Door een eenmalige investering zal uw website of webwinkel beter vindbaar zijn en hoeft u niet meer te betalen per bezoeker of andere dure marketing campagnes. Bent u benieuwd wat Pix & Pages voor u kan betekenen? Wij zullen u dan meer informatie geven over het proces en een indicatie geven van de prijs.

Op basis van uw projectomschrijving kunnen wij een inschatting maken van de kosten. Bij de offerte aanvraag kunt u het gewenste budget aangeven, dan zullen wij proberen daar rekening mee te houden.

Testimonial

Pix & Pages Zoekmachine optimalisatie

Dankzij de zoekmachine optimalisatie van Pix & Pages hebben wij bijna 300% meer bezoekers op onze website en stromen de stage aanvragen binnen! Bedankt!

Waardering 9 van 10
Martijn van der PutKhaya Student placement

Bel mij terug

Heeft u vragen? Laat uw nummer achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld!