Klanten over Pix & Pages

Eerlijke meningen van enkele van onze klanten

 
Wat zeggen klanten over het werk en de inzet van Pix & Pages? Zijn ze tevreden over de website, webwinkel of fotografie? Hieronder leest u de eerlijke mening van onze klanten.
Pix & Pages E-commerce Waardering: 4.5
Sinds 2004 bouwt Stefan onze webwinkels. Niet alleen heeft hij de webwinkel naar volle tevredenheid gerealiseerd, dit is ook het begin van een langdurige en prettige samenwerking. Stefan denkt met je mee, is eerlijk in zijn communicatie en gaat voor de volle 100% voor een goed eindresultaat. Pix & Pages staat altijd stand-by en denkt mee in oplossingen om Direct Design te blijven vernieuwen en te verbeteren. Inmiddels zijn we onze samenwerking aan het uitbreiden naar meerdere initiatieven. Om te kunnen voldoen aan alle vereisten m.b.t. usability, accessibilty, SEM en o.a. e-mailmarketing hebben we ons team in 2006 uitgebreid met een online marketing adviseur. Samen met hem en Pix & Pages hebben we ervoor gezorgd dat Direct Design dé online design meubel winkel is.
Anne de Jongh & Leon de HaasDirect Design

Pix & Pages Webdesign
Waardering: 4.5
Stefan is een jonge maar professionele webdeveloper die altijd op zoek is naar de juiste balans tussen kwaliteit en prijs. Hij is leergierig en is zijn kennis van e-business en online marketing snel aan het opbouwen. We werkten samen aan "Kuoni Travel" waarin hij ons uitstekend werk heeft geleverd!
Eric NijmanKuoni Travel

Pix & Pages E-commerce
Waardering: 5
Hoe schrijf je een aanbeveling voor iemand die jou meerdere keren uit de brand heeft geholpen? Gehackte website weer live krijgen, gecrashte database draaiend krijgen, haperende updates vlot krijgen en slimme koppelingen met BOL.com maken, zijn een paar van de vele oplossingen die Pix & Pages voor Hobbygigant.nl en edding-shop.nl regelde. Prettige aan Stefan is dat hij open communiceert, snel reageert en zijn kennis deelt om samen op een hoger niveau te komen. Ik heb de indruk dat ik zaken vergeet te melden ;o)
Rein SuijkerHobbygigant.nl

Pix & Pages Webdesign
Waardering: 4.5
Medio 2014 heb ik Pix & Pages benaderd om te kijken wat hij voor mij kon betekenen aangaande het maken van een nieuwe site. Ik ben per 01-01-2015 gewisseld van bedrijfsnaam en hier hoorde dus ook een nieuwe site bij. Vanaf het eerste contact is het proces van het maken van een nieuwe site super goed verlopen. Ik had ideeēn en mailde deze naar Stefan. Stefan verwerkte dit snel en zeer professioneel in de nieuwe site. Daarnaast heeft hij een nieuw e-mailadres met bijbehorende instellingen verzorgd. Ik ben 100% tevreden over het eindresultaat. Stefan heeft professioneel en snel gewerkt.
Thijs HofsteengeThijs Hofsteenge CCV-D1 gecertificeerd directiechauffeur

Pix & Pages Webdesign
Waardering: 4.5
Pix & Pages, altijd bereid om voor je klaar te staan. Nog nooit heeft Stefan ons in de steek gelaten met zijn service en technisch advies. Elk probleem wordt zonder meer opgelost, met één woord Formidabel!
Klaas RonnerOrion-waterbedden.nl

Pix & Pages Webdesign
Waardering: 4.5
Onze informatieve site demiwater.nl was zodanig verouderd dat hackers de kans zagen onze site te hacken. Onze voormalig websitebeheerder en goede vriend heeft ons in contact gebracht met Pix & Pages. Wij hebben Stefan gevraagd onze site te bekijken en waar mogelijk deze voor ons te vernieuwen en te updaten. De beraamde kosten pasten precies in ons budget. Stefan heeft onze site snel en efficiënt vernieuwd en ons tips gegeven hoe we het best via google kunnen worden gevonden. Hij is snel, vakkundig, duidelijk, denkt mee en niet onbelangrijk, altijd bereikbaar. Wij zijn erg tevreden over het resultaat.
Petra lage VenterinkAndela WaterTechniek

Pix & Pages E-commerce
Waardering: 4.5
In 2011 hebben wij een onpartijdig advies gevraagd aan Pix & Pages over onze website in kinderkleding, Masenzo. Na enkele dagen ontvingen we een gedetailleerd rapport over de structuur van de website, het gebruik van de fotografie en marketing via Google. Het rapport was duidelijk, overzichtelijk en bleek erg nuttig te zijn. Gezien onze minder goede ervaringen in het recente verleden met webdesign en marketing op internet, deed dit ons besluiten met Pix & Pages in zee te gaan, om een nieuwe website te bouwen compleet met een marketing campagne in Google. Over het resultaat van de nieuwe site, Mazenso-kinderkleding.nl, en de samenwerking met Stefan van der Vliet zijn wij uitermate tevreden. Een goede service, gunstig in prijs, betrokkenheid, veel kennis van zaken en niet onbelangrijk een prettige samenwerking. Kortom een aanrader!
Ruud de JongMazenso Kinderkleding

Pix & Pages E-commerce
Waardering: 4.5
Onze webshop GeenGezeem.nl bestaat al enige jaren en was behoorlijk verouderd. Daardoor kwam het nogal eens voor dat de webshop crashte en zo een paar dagen uit de lucht was. Erg vervelend allemaal natuurlijk. Een goede vriend en voormalig websitebeheerder heeft ons toen in contact gebracht met Pix & Pages. Stefan heeft onze webshop bekeken en ons een uitstekend voorstel gedaan. Onze webshop is volledig vernieuwd en weer helemaal van deze tijd. Het feit dat onze doelgroep voornamelijk visueel is ingesteld heeft hij volledig verwerkt in de lay-out van de site. Het is gebruikersvriendelijker, overzichtelijker en duidelijker geworden. Stefan heeft ons door dit proces begeleid met een bewonderingswaardige portie geduld, tips, trucs en duidelijke communicatie. Wij zijn erg tevreden over het resultaat.
Petra lage VenterinkGeenGezeem

Pix & Pages Webdesign
Waardering: 4.5
Wij hebben ontzettend prettig samengewerkt met Stefan. We zijn enorm tevreden met het resultaat! Wat wij vooral als prettig hebben ervaren is dat Stefan open stond voor onze denkbeelden en zelf ook met suggesties en tips kwam. Kortom, was wat ons betreft een succes en graag tot een volgende keer.
Femke van het NederendStichting Vrienden van Gelvandale

Pix & Pages Webdesign
Waardering: 4.5
Pix & Pages is absoluut een aanrader. Zeer betrouwbaar en ervaren voor een scherpe prijs. Er wordt veel met je meegedacht, ideeën aangedragen en naar oplossingen gezocht. Niet alleen het bouwen maar ook het grafische wat net zo belangrijk is (maar wat echt niet elke website bouwer beheerst), is bij Pix & Pages dik in orde. Kortom alleen maar positieve ervaringen!
Rodi de VisserLivings
Pix & Pages Webdesign 8.9 out of 10 based on 11 ratings. 4 user reviews. Pix & Pages E-commerce 9.1 out of 10 based on 9 ratings. 3 user reviews.
 

Bel mij terug

Heeft u vragen? Laat uw nummer achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld!