Mazenso Kinderkleding (Gestopt)

 
Mazenso Kinderkleding

Omschrijving Mazenso Kinderkleding

Mazenso Kinderkleding is een webwinkel met outlet kinderkleding. Dat is dus merkkleding voor uw kind(eren) met kortingen tot soms wel 70%.

Werkzaamheden voor Mazenso Kinderkleding

Voor Mazenso Kinderkleding hebben wij advies gegeven op het gebied van Fotografie en ook hebben wij de overstap verzorgd van een verouderd webwinkel pakket naar CS-Cart. Hierbij hebben we gelijk de structuur aangepakt en natuurlijk het uiterlijk.

Testimonial van Mazenso Kinderkleding

Pix & Pages Webdesign
In 2011 hebben wij een onpartijdig advies gevraagd aan Pix & Pages over onze website in kinderkleding, Masenzo. Na enkele dagen ontvingen we een gedetailleerd rapport over de structuur van de website, het gebruik van de fotografie en marketing via Google. Het rapport was duidelijk, overzichtelijk en bleek erg nuttig te zijn.Gezien onze minder goede ervaringen in het recente verleden met webdesign en marketing op internet, deed dit ons besluiten met Pix & Pages in zee te gaan, om een nieuwe website te bouwen compleet met een marketing campagne in Google. Over het resultaat van de nieuwe site, Mazenso-kinderkleding.nl, en de samenwerking met Stefan van der Vliet zijn wij uitermate tevreden. Een goede service, gunstig in prijs, betrokkenheid, veel kennis van zaken en niet onbelangrijk een prettige samenwerking. Kortom een aanrader!
Ruud de JongMazenso Kinderkleding

Meer testimonials van klanten

 

Bel mij terug

Heeft u vragen? Laat uw nummer achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld!