Thijs Hofsteenge

 
Thijs Hofsteenge

Omschrijving Thijs Hofsteenge

Thijs Hofsteenge is een CCV-D1 gecertificeerd directiechauffeur. Hij kan u dus in uw eigen auto van en naar elke bestemming brengen, zodat u tijdens uw reis kunt werken of ontspannen. Hij rijdt onderandere voor Caro Emerald en Giel Beelen.

Werkzaamheden voor Thijs Hofsteenge

Voor Thijs Hofsteenge is deze website opgezet, inclusief CMS (Conten Management Systeem) zodat hij zelf zijn website kan onderhouden. Ook is zijn logo schets uitgewerkt tot een digitaal logo. Uiteraard draait deze website ook op onze snelle servers.

Testimonial van Thijs Hofsteenge

Pix & Pages Webdesign
Medio 2014 heb ik Pix & Pages benaderd om te kijken wat hij voor mij kon betekenen aangaande het maken van een nieuwe site. Ik ben per 01-01-2015 gewisseld van bedrijfsnaam en hier hoorde dus ook een nieuwe site bij. Vanaf het eerste contact is het proces van het maken van een nieuwe site super goed verlopen. Ik had ideeēn en mailde deze naar Stefan. Stefan verwerkte dit snel en zeer professioneel in de nieuwe site. Daarnaast heeft hij een nieuw e-mailadres met bijbehorende instellingen verzorgd. Ik ben 100% tevreden over het eindresultaat. Stefan heeft professioneel en snel gewerkt.
Thijs HofsteengeThijs Hofsteenge

Testimonials van klanten

 

Bel mij terug

Heeft u vragen? Laat uw nummer achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld!