Geen Gezeem

 
GeenGezeem.nl

Omschrijving GeenGezeem.nl

Geengezeem.nl is dé webshop voor professionele en niet-professionele glazenwassers. Bij GeenGezeem.nl draait alles om glasbewassing zonder zemen. Door te wassen met demiwaterproducten is zemen niet nodig, omdat dit water vlekvrij opdroogt.

GeenGezeem.nl is onderdeel van Andela Water Techniek B.V. en produceert veel artikelen in eigen beheer. Bovendien houden wij een grote voorraad van 's werelds meest bekende merken zoals Unger, Osmoscopic en Carbonized. Gestuurd vanuit een dynamisch en specialistisch bedrijf garandeert GeenGezeem u korte levertijden en scherpe prijzen.

Werkzaamheden voor GeenGezeem.nl

GeenGezeem draaide op een zeer oude versie van CS-Cart. Deze is vervangen door de nieuwste versie, met een migratie van de bestaande data. Nu voldoet GeenGezeem weer aan de laatste standaarden, waar webwinkels aan behoren te voldoen. Tevens hebben wij de website op een nieuwe server geplaatst, waardoor de website sneller zal reageren, maar ook veiliger zal zijn.

Testimonial van GeenGezeem.nl

Pix & Pages Webdesign
Onze webshop bestaat al enige jaren en was behoorlijk verouderd. Daardoor kwam het nogal eens voor dat de webshop crashte en zo een paar dagen uit de lucht was. Erg vervelend allemaal natuurlijk. Een goede vriend en voormalig websitebeheerder heeft ons toen in contact gebracht met Pix & Pages. Stefan heeft onze webshop bekeken en ons een uitstekend voorstel gedaan. Onze webshop is volledig vernieuwd en weer helemaal van deze tijd. Het feit dat onze doelgroep voornamelijk visueel is ingesteld heeft hij volledig verwerkt in de lay-out van de site. Het is gebruikersvriendelijker, overzichtelijker en duidelijker geworden. Stefan heeft ons door dit proces begeleid met een bewonderingswaardige portie geduld, tips, trucs en duidelijke communicatie. Wij zijn erg tevreden over het resultaat.
Petra lage VenterinkGeenGezeem.nl

Meer testimonials van klanten

 

Bel mij terug

Heeft u vragen? Laat uw nummer achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld!