Andela WaterTechniek

 
Andela WaterTechniek

Omschrijving Andela WaterTechniek

Andela WaterTechniek B.V. is een specialist in het regenereren van ionenwisselaars en het produceren van gedemineraliseerd water. AWT biedt als enige de wisseltankservice. Uniek aan deze service is dat de vulling van de tanks,  als deze verzadigd is, door AWT zelf wordt geregenereerd. AWT beschikt namelijk over een eigen regeneratiestation waar verschillende soorten ionenwisselaars van alle merken geregenereerd kunnen worden; Aquadem, Aquapur, Behropur, Gelecon, Seradest, SG , USF, Veolia en vele anderen. Dit is een milieuverantwoord proces, waarbij alle ingrediënten worden hergebruikt. Met AWT's wisseltankservice heeft u altijd duidelijkheid over de kwaliteit en de kosten van uw demiwater.

Daarnaast bouwen zij installaties op maat in bestelauto's en aanhangers. Ook bouwen zij mobiele units en omgekeerde osmose systemen op maat. Hun afzetmarkt is erg divers. Zo hebben zij installaties op maat gebouwd voor o.a. een paprikakwekerij, een koi kwekerij en een roofvogel farm en worden de voetbalstadions van Utrecht, AZ en Ajax schoongemaakt met aanhangers voorzien van door AWT ingebouwde glasbewassingssystemen.

Werkzaamheden voor Andela WaterTechniek

Het CMS systeem dat Demiwater gebruikte was sterk verouderd. Deze is door ons geüpgraded naar de laatste versie, waardoor alle veiligheidslekken die er in de zeer oude versie zaten, zijn opgelost. Tevens is in overleg met hun hosting provider de website op een nieuwe server geplaatst, met daarop de laatste versies van oa. PHP en Mysql.

Testimonial van Andela WaterTechniek

Pix & Pages Webdesign
Onze informatieve site demiwater.nl was zodanig verouderd dat hackers de kans zagen onze site te hacken. Onze voormalig websitebeheerder en goede vriend heeft ons in contact gebracht met Pix & Pages. Wij hebben Stefan gevraagd onze site te bekijken en waar mogelijk deze voor ons te vernieuwen en te updaten. De beraamde kosten pasten precies in ons budget. Stefan heeft onze site snel en efficiënt vernieuwd en ons tips gegeven hoe we het best via google kunnen worden gevonden. Hij is snel, vakkundig, duidelijk, denkt mee en niet onbelangrijk, altijd bereikbaar. Wij zijn erg tevreden over het resultaat!
Petra lage Venterink Andela WaterTechniek

Meer testimonials van klanten

 

Bel mij terug

Heeft u vragen? Laat uw nummer achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld!