Direct Design

 
Direct Design

Omschrijving Direct Design

Direct Design is het online design platform voor consument, bedrijf en overheid waar klanten terecht kunnen voor meubelen, verlichting en accessoires van bekende designers en kwalitatief hoogwaardige merken als Artemide, Kartell, Knoll, Luceplan en Magis. Direct Design heeft ook de gespecialiseerde webwinkels Barkrukkenshop en Eetkamerstoelenshop.

Werkzaamheden voor Direct Design

Naast het opzetten en onderhouden van de webwinkels Direct Design, Barkrukkenshop en Eetkamerstoelenshop bestaan de werkzaamheden met name uit wijzigingen doorvoeren die zij zelf niet kunnen doen vanuit het webwinkel systeem. Denk hierbij aan aanpassingen en uitbreidingen aan het systeem. Tevens zijn wij voor Direct Design het aanspreekpunt bij vragen over het webwinkel pakket CS-Cart en andere e-commerce vraagstukken.

Januari 2014 is Direct Design overgenomen door Fonq.

Testimonial van Direct Design

Pix & Pages Webdesign
Sinds 2004 bouwt Stefan onze webwinkels. Niet alleen heeft hij de webwinkel naar volle tevredenheid gerealiseerd, dit is ook het begin van een langdurige en prettige samenwerking. Stefan denkt met je mee, is eerlijk in zijn communicatie en gaat voor de volle 100% voor een goed eindresultaat. Pix & Pages staat altijd stand-by en denkt mee in oplossingen om Direct Design te blijven vernieuwen en te verbeteren. Inmiddels zijn we onze samenwerking aan het uitbreiden naar meerdere initiatieven. Om te kunnen voldoen aan alle vereisten m.b.t. usability, accessibilty, SEM en o.a. e-mailmarketing hebben we ons team in 2006 uitgebreid met een online marketing adviseur. Samen met hem en Pix & Pages hebben we ervoor gezorgd dat Direct Design dé online design meubel winkel is.
Anne de Jongh & Leon de HaasDirect Design

Meer testimonials van klanten

 

Bel mij terug

Heeft u vragen? Laat uw nummer achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld!